Danique de Rooij

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Of neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of e-mail

We zijn van maandag t/m vrijdag geopend.

Danique de Rooij

BIG-nummer 69918044304

danique@fysiotherapiegcreeshof.nl

Danique is mede-eigenaar van Fysiotherapie GC Reeshof.

'Ik ben vanuit mijn stage het gezondheidscentrum binnen gerold en vervolgens in 2014 officieel aan het werk gegaan als fysiotherapeut binnen deze praktijk. In de afgelopen jaren heb ik mijn studie als Oedeemtherapeut (Manuele Lymfedrainage ) en de Master Bekkenfysiotherapie afgerond. Ik werk met erg veel plezier binnen deze specialisaties! Sinds maart 2022 ben ik mede eigenaar geworden van de praktijk.


Ik vind het tijdens de mijn behandelingen met name belangrijk om te kijken naar niet alleen de klacht op zichzelf staand, maar naar jou als persoon én jouw verhaal. We gaan samen kijken naar de behandeling die het beste bij jou past voor zowel jouw klacht(en) áls voor jou als persoon. Focus leggen op de dingen die je energie geven, die goed voor je zijn en waar jij je prettig bij voelt, dat zorgt voor een positieve verandering!

Naast het werken ben ik een echt familiemens en kan ik erg genieten van lekker eten met vrienden/familie om me heen. Ik houd van de wereld rondreizen: nieuwe landen en culturen ontdekken. Verder ben ik actief op de tennisbaan, bootcamp/crossfit lessen en doe ik regelmatig aan hardlopen.'

Aanwezig op de volgende dagen

Dag Tijden
Maandag 13.00 - 21.00 uur
Dinsdag 08.00 - 18.00 uur
Woensdag 08.00 - 18.00 uur
Donderdag 08.00 - 18.00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Zowel medisch technisch als persoonlijk geweldige fysiotherapeuten.

Fijne communicatie tussen fysiotherapeut en behandelde. Ook was er aandacht voor persoonlijke situaties, is erg fijn!

Anoniem