Afspraak maken

Afspraak maken

Wij willen u er op attent maken dat wij in 2024 géén contract hebben met de volgende verzekeraars: Salland, Hollandzorg, ENO, Zorgdirect Energiek, Caresque en Eucare.

U kunt telefonisch een afspraak maken via (013) 57 01 701. Op werkdagen zijn wij telefonisch het beste bereikbaar van 08.30 - 12.15 uur. Uiteraard kunt u ons ook op een ander tijdstip bellen. Spreek dan onze voicemail in, en wij bellen u z.s.m. terug.

Met eventuele vragen of voor het maken van een afspraak kunt u ons ook mailen: info@fysiotherapiegcreeshof.nl

U ontvangt dan binnen 1 dag een reactie.

Werkwijze online account

Lees- goed de instructies van de mail die naar u toegezonden zijn, naar aanleiding van het inplannen van uw afspraak bij de fysiotherapeut.

Let op: Kies in het patiënten portaal voor 'Inloggen' om naar de vragenlijsten te gaan, kies vervolgens voor de optie 'inloggen met éénmalige code' deze staat in het klein onder aan de inlogbalk. Vul daar vervolgens de code in die u van ons via de mail ontvangen heeft. 

Wanneer uw vragenlijst is ingevuld, verschijnt deze rechtstreeks in het dossier, u ontvangt daardoor geen bevestiging omtrent het invullen van de vragenlijst.

_____________________________________________________________________________________________________

In de toekomst zal het mogelijk worden om online een afspraak te maken.

Hiervoor kunt u alvast een account aanmaken in ons patiënten portaal. Via dit account kunt u nu al uw gegevens doorgeven, uw klacht beschrijven en aangeven op welke dagen/tijdstippen u bij voorkeur een behandeling wenst. Vervolgens bellen wij u en plannen samen een afspraak in.

Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord, zodat u deze de volgende keer weer kunt gebruiken.