Coaching op leefstijl (COOL)

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Of neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of e-mail

We zijn van maandag t/m vrijdag geopend.

Coaching op leefstijl (COOL)

Binnen ons gezondheidscentrum werken wij nauw samen met de andere disciplines. Eén van die disciplines is de leefstijlcoach en tevens dietiste Gejanne Bongers. Tijdens één van de groepsbijeenkomsten vertellen wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Een leefstijl veranderen is niet iets wat in een dag gebeurd. Dit is een proces waar telkens een stapje wordt genomen. De ervaring leert dat voor sommige mensen de stap om te gaan sporten vrij groot is. Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn denk aan pijnklachten maar ook aan gevoelens van schaamte of angst voor blessures.

Binnen de fysiotherapie bieden wij u een intake aan waarbij er naar uw doelen wordt gekeken, maar ook naar uw conditie en algemene kracht.

De resultaten hiervan worden met u besproken. U kunt na aanleiding hiervan de keuze maken om zelfstandig in het reguliere sportcircuit te gaan sporten, ook kunt u kiezen voor een begeleid sporttraject. Hierbij kunt u gedurende 12 weken in een kleine groep (4-5 deelnemers) onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen. Tijdens deze 12 weken kunt u zich gaan oriënteren in het lokale sportaanbod.

Door al tijdens deze 12 weken te oriënteren is vaak de stap naar het reguliere sportaanbod minder groot. Tevens kunnen wij u daarbij begeleiden. Met diverse lokale sportaanbieders hebben wij nauw contact en zouden we kunnen zorgen voor een ‘warme’ overdracht. Mocht het gaan sporten voor u heel lastig blijken, dan kunnen wij altijd nog hulp inschakelen van de sportcoach van de gemeente Tilburg.

Zoals onze visie is: ‘vrijheid van bewegen, geeft vrijheid van leven’ hier dragen wij graag ons steentje aan bij om dit ook voor u mogelijk te maken.

Meer informatie?

Neem contact op met onderstaande specialisten!

Zowel medisch technisch als persoonlijk geweldige fysiotherapeuten.

Fijne communicatie tussen fysiotherapeut en behandelde. Ook was er aandacht voor persoonlijke situaties, is erg fijn!

Anoniem