Revalidatie na Covid-19

Helaas blijven sommige mensen na besmetting met het coronavirus vervelende en soms ernstige klachten houden die zelfs maanden na de besmetting nog aanwezig kunnen zijn. Hierdoor kunnen dagelijkse bezigheden extra moeite kosten. Onze fysiotherapeuten hebben een extra corona-herstel-scholing gevolgd om u goed te begeleiden bij het herstelproces.

Behandelbare klachten
- Algehele spierzwakte
- Gevoel van vermoeidheid
- Moeite met het uitvoeren van dagelijkse taken/ handelingen
- Pijn en/of stijfheid van gewrichten
- Verminderd uithoudingsvermogen
- Verminderde longcapaciteit

U kunt bij ons terecht voor hulp, advies en begeleiding.  Aan de hand van een intakegesprek bepalen we in samenspraak met u wat het beste behandelplan is voor uw klachten en adviseren en begeleiden wij u bij het verantwoord weer opbouwen van uw dagelijkse activiteiten.

De duur van het herstelproces en de fysiotherapeutische begeleiding zullen afhangen van de ernst en duur van het ziekteproces.

Vergoeding
U komt in aanmerking voor Covid-19 revalidatie wanneer u een doorverwijzing heeft van uw huisarts of specialist. Als u uw doorverwijzing heeft ontvangen, heeft u mogelijk recht op maximaal 50 behandelingen of een periode van 26 weken. De actuele informatie over deze regeling vindt u hier

Voor meer informatie kunt u terecht bij de volgende teamleden

Afspraak maken?

Maak direct een afspraak

Afspraak maken »

Contact opnemen?

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Naar contact »
Wij zijn aangesloten bij: KNGF
Fysiotherapie Gezondheidscentrum Reeshof